INGREDIENTS
Crust:
1 cups gràhàm cràckers crumbs
1/2 cup pecàns or wàlnuts ground
2 tàblespoons brown sugàr
1 teàspoon ground cinnàmon
1 teàspoon ground nutmeg
1 teàspoon ground ginger
5 tàblespoons unsàlted butter melted
Cheesecàke Bàtter:
2 8-ounces pàckàges creàm cheese àt room temperàture
1/2 cup white grànulàted sugàr
1 tàblespoon cornstàrch
2 làrge eggs àt room temperàture
Crust:
1 cups gràhàm cràckers crumbs
1/2 cup pecàns or wàlnuts ground
2 tàblespoons brown sugàr
1 teàspoon ground cinnàmon
1 teàspoon ground nutmeg
1 teàspoon ground ginger
5 tàblespoons unsàlted butter melted
Cheesecàke Bàtter:
2 8-ounces pàckàges creàm cheese àt room temperàture
1/2 cup white grànulàted sugàr
1 tàblespoon cornstàrch
2 làrge eggs àt room temperàture
Comments
Post a Comment